Table './loggy_weblog/online' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/jacob/loggy.nl/www/functies.php:136) in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 185

Warning: mysql_result() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/jacob/loggy.nl/www/logs/layout.php on line 194
Heerlijk weekendje op hotel in Londen - Slaaptips Londen
Welkom op loggy!
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Slaaptips Londen


Een paar goede hotels in het centrum van Londen

Rathbone Hotel

Rathbone Hotel is een vier sterren Hotel in London. Dit prachtige hotel is gelegen in het hart van de stad in het bruisende West End, vlakbij Oxford Street, Soho, de theaterwijk en het financiŽle centrum van Londen. Rathbone Hotel is een charmant hotel, omgeven door levendige restaurants van Fitzrovia. Dit elegante hotel beschikt over 72 goed ingerichte kamers die van alle moderne gemakken zijn voorzien, 24-uurs roomservice menu, een stijlvol restaurant en bar en een gezellige lounge.

Boutique Hotel 54

Boutique Hotel 54 is een vier sterren hotel Londres. 54 Boutique Hotel is gevestigd in South Kensington, in de buurt van het Natural History Museum, het Science Museum en het Victoria and Albert Museum. 54 Boutique Hotel beschikt over 26 goed ingerichte kamers met alle moderne faciliteiten, uitgerust met een moderne badkamer met zwarte granieten douches. 54 Boutique Hotel biedt verder een lift, een stijlvolle bar en een roomservice.

Ashburn Hotel

Ashburn Hotel is een vier sterren hotel, een echte aanrader voor wie wil een hotel boeken in Londen. Ashburn Hotel is een nieuw en zeer chique boutique gelegen in Kensington, dicht bij de beroemde musea aan Cromwell Road, Albert Hall, Hyde Park en de winkels van Knightsbridge en Kensington. Ashburn Hotel beschikt over 38 goed ingerichte kamers, uitgerust met Wi-Fi, donkere houten meubels en een bibliotheek met gratis CD.


05 April 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60
Stem op de VVD!